Κώστας Χριστοδούλου (Krav Maga)

      

 

Ο Κώστας είναι πολιτικός μηχανικός και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1995. Παλαιότερα είχε ασχοληθεί με το TAE KWON DΟ και την ΠΥΓΜΑΧΙΑ. Από το 2009 ασχολείται συστηματικά με το KRAV MAGA όπου τον Απρίλιο του 2012 αποφοίτησε από την σχολή εκπαιδευτών για πολίτες CIC της παγκόσμιας ομοσπονδίας IKMF.

 

Δάσκαλοί του ήταν ο Avi Moyal (MASTER) και διευθυντής της διεθνούς οργάνωσης IKMF, ο Amnon Darsa (EXPERT 5), Tamir Gilad (expert 4), Israel    Tamir (expert 5), Slomy Moyal (expert 3)


Επίσης είναι εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής Krav Maga για παιδιά έχοντας αποφοιτήσει επιτυχώς απο το KIDS INSTRUCTOR COURSE (K.I.C) ειδικό σχολείο εκπαιδευτών για παιδιά από την International Krav Maga Federation (I.K.M.F).

 

 

Ματθαίος Πέττικας (Aikido)

Ο Ματθαίος Πέττικας ξεκίνησε Aikido το 2013 υπό τη διδασκαλία του Valerio Celani Sensei ΙV Dan DNBK. Τον επόμενο χρόνο παρακολούθησε τις Prepa (συντομογραφία για: εντατική εκμάθηση και εμβάνθυση στην κατανόηση του Aikido Kobayashi και του budo), υπό την επίβλεψη του Salvadego Paolo Shihan VII Dan DNBK.

 

Από το 2015 και μετά, παρακολουθεί κάθε χρόνο τα μαθήματα Yudansha της AACTG τα οποία διευθύνει ο Salvadego Paolo Shihan. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια Aikido στη Β. Ιταλία, και συνεχίζει να συμμετάσχει.

 

Το καλοκαίρι του 2017 σε συνεργασία με την Ακαδημία Scaligera, διοργάνωσε το πρώτο σεμινάριο Aikido Kobayashi Hirokazu Ryu στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα για λογαριασμό του Salvadego Paolo Shihan. Με την εξουσιοδότηση της AACTG ξεκίνησε τη διδασκαλία του Aikido Kobayashi στην Αθήνα. Είναι κάτοχος του βαθμού Ikkyu

PERSONAL TRAINING - CORPORATE FITNESS - NUTRITIONAL ADVICE - WEIGHT LOSS - MUSCLE TONE - CORSE STRENGTH - POSTURE CORRECTION - CARDIO FITNESS

© 2023 by Name of Template. Proudly created with Wix.com